Ivartalanítás

Nőstény és hím kutyád, cicád ivartalanítását altatásban, a legnagyobb odafigyelés mellett végezzük el, hogy a fájdalmas gyógyulási időszak a lehető legrövidebb és legkellemesebb legyen. Válj felelősségteljes gazdivá, látogass el rendelőnkbe minél előbb!

Miért jó a kedvenceidnek, ha ivartalanítod őket?

Sokan sajnálatból, szeretetből nem ivartalanítják háziállataikat. Nem akarják kitenni őket a fájdalomnak, ami egy műtéttel jár, vagy elvenni tőlük a lehetőséget, hogy „szülők” lehessenek.

Pedig ez az eljárás hosszabb, egészségesebb és boldogabb életet adhat a kis kedvenceknek, nem is beszélve arról, mennyivel kevesebb kidobott, szenvedő kutyus, cica lenne a világban, ha többen döntenének e mellett.

Ne félj attól, hogy el fog hízni! Se a tévhitektől!

Rengetegen tartanak attól, hogy ivartalanítás után az állatok elhíznak majd, pedig ha odafigyelsz a táplálkozásukra és arra, hogy eleget mozogjanak, akkor nem lesz semmi baj.

A sok-sok tévhitet pedig, ami a témában kering, nyugodtan felejtsd el!

Ivartalanítás_kutya

Állategészségügyi központunkban az ivartalanítás minden esetben alapos egészségügyi ellenőrzéshez kötött, hiszen mi is azt szeretnénk, hogy mind az altatás, mind maga a műtét a lehető legkisebb kockázattal járjon.

A beavatkozás és a varratszedés közti pár napban a kedvenceknek védőgallért kell viselniük, valamint fájdalomcsillapítót is kapnak, hogy könnyebb legyen a gyógyulásuk. Hidd el, hipp-hopp elfelejtik az egészet!

Pici fájdalom, kellemes környezet, biztonságos műtét, gyors gyógyulás és egy hosszú, boldog élet – ez várja kedvencedet, ha az ivartalanítását nálunk végeztetnéd!

Ivartalanítás_kutya

Elérhető beavatkozásaink: