Rólunk

A kedvenceid a Kincsem Állategészségügyi Központot választanák, mert tudják, hogy itt többet kapnak egy egyszerű kezelésnél.

Sok-sok szeretetet

Gondoskodást

Biztonságot

cica

Megnyugtató környezetet

A legjobb orvosokat

Finom falatokat

Rólunk

Állatkórházunkban a legmodernebb ellátásokkal és diagnosztikai eszközökkel várunk minden gyógyulni vágyó kis, illetve nagykedvencet. Kellemes környezetben, teljes nyugalomban végezzük el úgy a kisebb vizsgálatokat, mint a nagyobb műtéteket, vagy éppen a vemhességi ultrahangot.

RÓLUNK

kutya
macska
kutya
ló

Látogass el rendelőnkbe!

Tekintsd meg szolgáltatásainkat, látogass el barátságos rendelőink egyikébe!

Főorvosnőnkről

Dr. Nagy Anna vagyok, évek óta praktizáló, lelkes állatorvos.

Korábban egy kis rendelőben fogadtam pácienseimet és számtalanszor házhoz is mentem, ezért sok hajdúböszörményi, valamint környékbeli gazdi számára ismerősen csenghet a nevem.

Imádok minden állatot, legyen az kicsi, nagy, kutya, cica, hörcsög, sün, vagy akár szarvasmarha, de nem titkolt szerelmeim mindig is a lovak voltak.

Ennek megfelelően újonnan épült állatkórházamban bármilyen kedvenc és haszonállat ellátására lehetőség nyílik, legyen szó akár oltásról, akár különböző műtétekről, akár ultrahang, illetve röntgen vizsgálatokról.

Kollégáim és jómagam is azon dolgozunk, hogy az állatoknak félelem-és fájdalommentes gyógyulást biztosítsunk elérhető áron, mert hiszünk abban, hogy az egészség nem lehet luxuscikk.

Nagy Anna doktornő

Orvosaink

KLINIKA

Dr. Juhász Nóra

Dr. Szabó Petra

Szolgáltatásaink

Oltóprogramok

Szurival a boldogságért

Kötelező és szabadon választható oltások egyedre szabott terv alapján, kis-és nagyállatoknak egyaránt. Védd meg kedvenceidet és haszonállataidat az őket fenyegető betegségektől pár gyors szúrással.
Kapcsolatfelvétel

Haszonállatok ellátása

Minden állat számít

Állatkórházunkban sertések, marhák, juhok és baromfik ivartalanítására, egyéb kezelésére, valamint takarmányozási tanácsadásra is van lehetősége azoknak, akik haszonállataikat is szeretnék biztonságban tudni.
Kapcsolatfelvétel

Röntgenvizsgálat

Csontig hatoló szeretet

Lovak, kutyák, cicák és kisállatok helyben elvégzendő röntgen vizsgálata kiértékeléssel együtt. A csonttörések valamint egyéb elváltozások felfedezése és gyors kezelése sok fájdalomtól és későbbi komplikációtól óvja meg az állatokat.
Kapcsolatfelvétel

Vemhességi vizsgálatok

A család mindennél fontosabb

Ultrahangos vizsgálattal akár nagyállatok, például lovak vemhességét is nyomon tudjuk követni és elhárítani mind a picit, mind a mamát fenyegető veszélyeket, hogy az ellés közben és után is egészségesek legyenek mindketten.
Kapcsolatfelvétel

Ultrahang

Látjuk a láthatatlant

Vemhességi ultrahanggal, szív-érrendszeri, illetve hasi ultrahanggal felfedjük a szervi problémákat és követjük a magzatok fejlődését, hogy a kicsik egészségesen jöhessenek a világra. A korai diagnózis életet menthet – kedvenceink esetében is.
Kapcsolatfelvétel

Fogászat

Fogas kérdések

Rutin fogorvosi ellátások, ellenőrzések, fogreszelés, foghúzás valamint fogászati műtétek is elvégezhetők klinikánkon. A gondos, hozzáértő kezek és a megfelelő eszközök garantálják az elégedett „mosolyt”.
Kapcsolatfelvétel

Műtéti beavatkozások

Egy vágás az életért

Ivartalanítás, szülészeti műtétek, lágysebészeti műtétek, csont-és ízületsebészeti műtétek, valamint fogászati – szemészeti beavatkozások egy helyen, altatással vagy bódítással. Szakszerű ellátás a gyors felépülés és a kedvencek boldogságának érdekében.
Kapcsolatfelvétel

Mozgásszervi problémák kezelése

Álljon a kedvenced biztos lábakon

Különböző gyulladások, ízületi illetve porceredetű betegségek szakszerű kezelésére nyújt lehetőséget állatkórházunk azoknak a kedvenceknek, akik valamilyen mozgásszervi problémával küzdenek.
Kapcsolatfelvétel