Rólunk

A kedvenceid a Kincsem Állategészségügyi Központot választanák, mert tudják, hogy itt többet kapnak egy egyszerű kezelésnél.

Sok-sok szeretetet

Gondoskodást

Biztonságot

cica

Megnyugtató környezetet

A legjobb orvosokat

Finom falatokat

Rólunk

Állatkórházunkban a legmodernebb ellátásokkal és diagnosztikai eszközökkel várunk minden gyógyulni vágyó kis, illetve nagykedvencet. Kellemes környezetben, teljes nyugalomban végezzük el úgy a kisebb vizsgálatokat, mint a nagyobb műtéteket, vagy éppen a vemhességi ultrahangot.

RÓLUNK

kutya
macska
kutya
ló

Látogass el rendelőnkbe!

Tekintsd meg szolgáltatásainkat, látogass el barátságos rendelőink egyikébe!

Főorvosnőnkről

Dr. Nagy Anna vagyok, évek óta praktizáló, lelkes állatorvos.

Korábban egy kis rendelőben fogadtam pácienseimet és számtalanszor házhoz is mentem, ezért sok hajdúböszörményi, valamint környékbeli gazdi számára ismerősen csenghet a nevem.

Imádok minden állatot, legyen az kicsi, nagy, kutya, cica, hörcsög, sün, vagy akár szarvasmarha, de nem titkolt szerelmeim mindig is a lovak voltak.

Ennek megfelelően újonnan épült állatkórházamban bármilyen kedvenc és haszonállat ellátására lehetőség nyílik, legyen szó akár oltásról, akár különböző műtétekről, akár ultrahang, illetve röntgen vizsgálatokról.

Kollégáim és jómagam is azon dolgozunk, hogy az állatoknak félelem-és fájdalommentes gyógyulást biztosítsunk elérhető áron, mert hiszünk abban, hogy az egészség nem lehet luxuscikk.

Nagy Anna doktornő

Orvosaink

KLINIKA

Dr. Angyal Eszter

Dr. Angyal Eszter

„27 éves vagyok és 2018-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, jelenleg pedig a PhD fokozatom megszerzésén dolgozom. A kutyákat és a cicákat is imádom: van is egy németjuhászom, meg 3 szép cicusom, de a lovak is közel állnak a szívemhez. A kutyust a kirándulásaimra is magammal viszem és szívesen lovaglok is, amikor van rá időm. Állatorvosi szempontból a kisállatgyógyászat érdekel a legjobban, azon belül is a belgyógyászat és a képalkotó diagnosztika.”

Dr. Rokonál Patrik

Dr. Rokonál Patrik

„28 éves vagyok és az Állatorvostudományi Egyetemen végeztem. Az állatok szeretete nálam valószínűleg abból is fakad, hogy 5 éves koromtól kezdve mindig volt kutyám, vagy más házi kedvencem: az egyetemen például királysiklót is tartottam. Egyébként is nagy természetbarátnak tartom magam, túrázni vagy úszni szinte bármikor örömmel megyek. Gyógyítás terén a belgyógyászat, a fogászat és a lágysebészet érdekel a legjobban.”

Munkatársaink

Csorba Zsófia

Csorba Zsófia