Kutyakozmetika

A kutyakozmetikai kezelések nem csak azért fontosak, hogy a kis kedvenc mindig ápoltan és elegánsan mutatkozzon a parkban vagy az utcán sétáltatás közben. Az állat egészsége is múlhat azon, milyen rendszerességgel és hová viszed „szépségszalonba”.

A kutyakozmetikáról elsőre szinte mindenkinek a formára nyírás jut eszébe, pedig ettől jóval többről van szó!

 Amióta az állatokat háziasítottuk és megfosztottuk őket a eredeti élőhelyüktől, nekünk kell gondoskodnunk azokról a feladatokról, amiket régen a természet végzett el. Arról nem is beszélve, hogy új fajtákat is létrehoztunk!

A nyírás nem csak szépészeti beavatkozás, hanem megakadályozza az állat túlmelegedését, ezen felül pedig fontos a karmok, a fül és a bűzmirigy karbantartása is. 

Miért is?

Mert így elkerülhetők a különféle balesetek és egészségügyi problémák, mint amilyen például a karom talppárnába növése is.

KOZMETIKA

KIEMELT ÁPOLÁSOK

kutya fürdetés
karomvágás
kutya kutyakozmetika
mancsvizsgálat

A megfelelő kozmetikumokkal történő fürdetés pedig csak egy kis extra kényeztetést, amért hidd el, hogy nagyon hálás lesz a kutyusod!

Saját kutyakozmetikusunk örömmel gondoskodik arról, hogy kedvenced mindig a legjobb formájában legyen!

Teljeskörű szolgáltatások

Fürdetés

Extra biztonságos kádban

Körömvágás

Gondos figyelemmel

Fültisztítás

Fülszőr kiszedése és tisztítás

Bűzmirigy kezelése

Fájdalommentesen

Milyen kozmetikumokkal és gépekkel találkozik majd a kedvenced?

Mi az ARTERO termékekre esküszünk és erre minden okunk meg is van! Több, mint 100 éves tapasztalatuknak hála kizárólag olyan kozmetikumokkal, szerszámokkal és gépekkel látják el a szakembereket és a gazdikat, melyek tökéletesen megfelelnek az állatok igényeinek.

Legyenek bármilyen hosszú és dús bundával is megáldva!

Az ARTERO-val együtt vigyázunk négylábúd szőrének színére, fényére és állapotára, elűzzük a parazitákat és ragyogóvá varázsoljuk az egész állat megjelenését – természetes és biztonságos módon.

A szárításhoz, karom vágáshoz és fültisztításhoz külön erre a célra fejlesztett szerszámaikat használjuk, amikkel fájdalommentesen tehetünk rendbe mindent, amit csak kell. 

Kutya kozmetika
Kutya
Kutya kozmetika
Kutya
Márka_Artero professional grooming

Időpontfoglalás

Klinikánkon van lehetőséged időpontot foglalni. Az alábbi naptárban válaszd ki a neked megfelelő időpontot!

Név:*
Email cím*
Telefonszám:*