Szolgáltatások

Kiskedvenced egyészségügyi problémájára biztosan megtalálod a megoldást nálunk!

Állatorvosi szolgáltatások

Kisállatok

Ebben a kategóriában találod a kutyákra, cicákra és egyéb kisállatokra vonatkozó szolgáltatásainkat.

kisállat

Nagyállatok

Nálunk nagyállataid is megkaphatják a megfelelő ellátást, legyen szó lovakról, szarvasmarhákról vagy szamarakról.

Nagyállat

Látogass el rendelőnkbe!

Jelenleg kórházunkban nem szükséges időpontot foglalni. A várakozási idő 5-10 perc között várható.

Műtétekhez, beavatkozásokhoz kérlek keresd központi telefonszámunkat, és ott minden információt megkapsz a továbbiakról. +36 20 380 8180

Oltóprogramok

Gondoskodj kedvenceidről védőoltások segítségével is, hiszen ezek a vakcinák rengeteg súlyos betegségtől óvhatják meg őket. Kutyád, cicád, nyulad és lovad egészsége múlik azon, hogy megkapja-e a megfelelő védettséget, ilyen módon ráadásul más állatokért is rengeteget tehetsz! Legyen az állatorvos a legjobb barátotok!

kutya injekciót kap

Ivartalanítás

Nőstény és hím kutyád, cicád, lovad ivartalanítását altatásban, a legnagyobb odafigyelés mellett végezzük el, hogy a fájdalmas gyógyulási időszak a lehető legrövidebb és legkellemesebb legyen. Válj felelősségteljes gazdivá és foglalj időpontot minél előbb!

macska állatorvosi vizsgálat

Belgyógyászati és egyéb kezelések

Állatkórházunkban elérhetőek különféle kezelések az egészen egyszerű eljárásoktól kezdve a kifejezetten bonyolult műtétekig. A következő listán azokat a szolgáltatásokat találod, amiket a korábban felsoroltakon kívül még biztosan igénybe vehetsz. Vár rátok az állatorvos!

bellgyógyászat

Diagnosztikai vizsgálatok

Ha nem tudjuk, miért beteg az állat, hogyan gyógyíthatnánk meg? Sehogy és ezért van szükség egy állatorvos által elvégzett diagnosztikai vizsgálatokra. Állategészségügyi központunkban lehetőség van szinte minden olyan teszt elvégzésére és képalkotó eljárás használatára, ami támogathatja a beteg gyógyulását. 

kutya ultrahang

Életmentő beavatkozások

Előfordulnak balesetek és betegségekből adódó nehéz helyzetek, amikor csak a gyorsan nyújtott, szakszerű segítség mentheti meg egy állat életét. Ilyenkor nem érdemes neked próbálkoznod, inkább keresd fel állatkórházunkat, hogy biztosan a megfelelő kezelésben részesüljön a kedvenced!

cica baleseti ellátás

Eutanázia – végleges búcsú

Szeretteink elvesztése a világ talán legnehezebb és legkegyetlenebb dolga, ez pedig igaz azokra a kedvenceinkre is, akikkel éveket, vagy akár évtizedeket töltöttünk együtt. Sajnos azonban előfordul, hogy el kell engedjük őket! 

autanázia

Igazolások és chipbeültetés

A kötelező chipbeültetésen túl kedvenceidnek akár az utazáshoz is szüksége lehet bizonyos igazolásokra. Ezeket az iratokat állatkórházunkban örömmel kiállítjuk! Ha gondoskodni szeretnél a kis barátaid biztonságáról, vagy külföldre vinnéd őket, várunk szeretettel állatkórházunkban!

állat útlevél

Műtétek – Sebellátás, daganateltávolítás

A sebek ellátása, kitisztítása, összevarrása és a daganatok eltávolítása megmentheti egy állat életét, valamint csökkentheti az esetleges fertőzések, illetve áttétek kialakulásának kockázatát. Persze csak akkor, ha a műtétet egy hozzáértő állatorvos végzi el!

állat műtét

Műtétek – Fülészet, szemészet, fogászat, ortopédia, hasi sebészet

Az állatok számára is nagy kincs a látás, a hallás és a mozgás, arról nem is beszélve, hogy a jó fogazat milyen fontos nekik. Állategészségügyi központunkban műtéti úton is segíthetjük ezeknek a szerveknek az egészséges működését, tehát, ha baj van, ne félj felkeresni minket!

állat műtétek

Szülészeti kezelések

A vemhesség csodálatos dolog, az új jövevény érkezése viszont amilyen szép, olyan megterhelő egy állat számára. Igaz, hogy nekik természetesebb az önálló szülés, mint nekünk, embereknek, de a segítséget tőlük sem szabad megvonni. 

állat ellés