Műtétek, sebellátás, daganateltávolítás

A sebek ellátása, kitisztítása, összevarrása és a daganatok eltávolítása megmentheti egy állat életét, valamint csökkentheti az esetleges fertőzések, illetve áttétek kialakulásának kockázatát. Persze csak akkor, ha a műtétet hozzáértő kezek végzik el!

Az összeverekedésekből, balesetekből adódó kisebb-nagyobb sebeket teljesen steril körülmények között, érzéstelenítéssel, helyzettől függően pedig akár altatásban is ellátjuk állatkórházunkban.

Ezen kívül lehetőség van egyszerűbb és egészen bonyolult daganateltávolító műtétekre is, aminek köszönhetően egy tumorral küzdő kedvenc esélyt kaphat a hosszú, boldog életre, vagy akár teljesen meg is gyógyulhat.

Felszívódó varratokkal és a legmodernebb technikákkal dolgozunk, hogy az eljárások csupán minimális kellemetlenséggel járjanak!

Műtét

Mivel garantáljuk kedvenced biztonságát?

Természetesen minden műtétnek van minimális kockázata, amitől mi is nagyon szeretnénk megóvni az állatokat. Ennek érdekében egy alapos fizikális vizsgálattal kezdjük a procedúrát, hogy felmérhessük, milyen állapotban van a páciens szervezete. Nem halaszthatatlan műtétet csak egészséges állatokon végzünk el!

Műtét_macska

Amennyiben altatásra kerül a sor, azt „személyre szabottan” végezzük, figyelembe véve minden egyedre és fajtára vonatkozó információt, a műtét alatt pedig folyamatosan felügyeljük a kedvenc életjeleit és gondoskodunk arról, hogy a szervezete megfelelően működjön. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fájdalomcsillapításra és arra, hogy tökéletesen steril körülményeket teremtsünk az eljáráshoz.

Az állat ébredésével pedig nem válnak el útjaink: ellátunk minden szükséges tanáccsal és útmutatással, hogy a műtét utáni napok a lehető legkönnyebben teljenek.

Elérhető ellátásainkról: